Wie zijn wij?

In oktober 2012 zijn wij (Michel Kos en Marvin Bakker) begonnen met het doel om bekende merken voor iedereen betaalbaar te maken. Softshellwebshop.nl, Elektronicadeal.nl, MeerDeals.nl en onze webshop binnen BOL.com maakt dit al enige tijd mogelijk. Met merkkleding24.nl willen wij nu bekende kledingmerken voor een juiste prijs aanbieden. Deze merken worden groot ingekocht waardoor we het voor een betere prijs kunnen aanbieden. Het kan daarom zijn dat sommige producten voor een flink goedkopere prijs worden aangeboden dan bij andere (web)winkels. 

Waarom zijn sommige producten zo goedkoop?

1. We willen graag zoveel mogelijk merkkleding aanbieden aan klanten die het verdienen. We maken liever meerdere klanten blij met merkkleding, dan duurdere producten te verkopen aan een kleinere groep klanten. 

2. We werken met een beperkte bedrijfsruimte waardoor we regelmatig de prijzen verlagen. Hierdoor heeft u regelmatig een betere prijs voor een product en maken wij weer ruimte voor nieuwe merkkleding. 

3. We kopen bij verschillende fabrikanten de laatste exemplaren van het seizoen op. Hierdoor hebben we nog slechts enkele maten of maar een maat. Dit bieden we voor een betere en lagere prijs aan dan andere (web)winkels. 

Mocht u vragen hebben over ons of een product dan kunt u ons altijd e-mailen of telefonisch bereiken. Retourneren is uiteraard geen probleem. Staat uw betaalmethode er niet tussen? Meldt het ons en wij zullen bekijken op welke manier u het product kunt bestellen. 

We hopen u graag als klant te verwelkomen.

Groeten van Michel Kos en Marvin Bakker
Het BrandWay team. 

BrandWay
h.o.d.n. Merkkleding24.nl
Rijksstraatweg 22-d
2171 AL  Sassenheim
Nederland

Email: info@merkkleding24.nl

Telefoon: 071 3018070 (Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur)

KvK: 56318103
BTW nummer: NL852071905B01

© 2012 - 2021 Merkkleding24.nl